Καμμένος: Πολύ καλός υπουργός ο Φίλης αλλά θα έριχνε την κυβέρνηση για την εκκλησία

Υπέρ του υποστηρικτικού ρόλου της Σούδας σε μια επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο – Νέοι έπαινοι για τον Τραμπ

Καμμένος: Πολύ καλός υπουργός ο  Φίλης αλλά θα έριχνε την κυβέρνηση για την εκκλησία

«Θα έριχνε την κυβέρνηση για την Εκκλησία» υποστήριξε για τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Σκάι «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή.

«Ο Νίκος Φίλης ήταν πολύ καλός υπουργός. Άνοιξ��ν τα σχολεία χωρίς κενά. Αλλά διαφωνώ κάθετα στις θέσεις του με την εκκλησία» διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ανέφερε ότι είχε μεταφέρει τις απόψεις του στον πρωθυπουργό. «Ήταν σεβαστές αυτές οι απόψεις αλλά προϋπόθεση ήταν να μην διαταραχθούν οι σχέσεις Ορθοδοξίας με την πολιτεία», τόνισε.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε πάντως ότι «ο κ. Φίλης δεν εκδιώχθηκε, του έγιναν προτάσεις για άλλα υπουργεία».
Όσον αφορά την εκλογή Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η εκλογή του θα επιφέρει τον τερματισμό των πολεμικών συγκρούσεων στη Συρία και με τον τρόπο αυτό θα ανακοπεί και η ροή προσφύγων προς την Ελλάδα. «Με τον Ν��όναλντ Τραμπ θα έχουμε λύση του προσφυγικού. Με τον Τραμπ θα έχουμε αλλαγή οικονομικής πολιτικής» τόνισε.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε μάλιστα ότι εκτιμά πως θα υπάρξουν πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στη Συρία, επαναλαμβάνοντας μεν ότι η Ελλάδα δεν εμπλέκεται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις αλλά επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Σούδα μπορεί να έχει υποστηρικτικό ρόλο, ως κύρια βάση του ΝΑΤΟ στη νότια πτέρυγα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top