Παυλόπουλος από το Αρκάδι: «Η ιστορία μας είναι ένας αιώνιος αγώνας για την ανεξαρτησία»

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 150η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκαν στο Ρέθυμνο οι συγκινητικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 150η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.


Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ενώ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεν��ηματά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, πολλοί τοπικοί βουλευτές και πλήθος κόσμου.


«Η ιστορία μας είναι ένας αιώνιος αγώνας για την ανεξαρτησία» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από την Ιερά Μονή Αρκαδίου, ενώ επισήμανε επίσης ότι «είμαστε ένας λαός ελεύθερος για τον οποίο η αντίσταση είναι παράδοση αιώνων». Ειδική αναφορά έκανε επίσης ο κ. Παυλόπουλος στην ανάγκη εθνικής ενότητας μπροστά στους κινδύνους.


Στην σημασία του ξεσηκωμού της Κρήτης αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ η Φώφη Γενννηματά τόνισε: «Οι θυσίες σήμερα του Ελληνικού λαού μας φέρνουν όλους μπροστά στις ευθύνες μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ομοψυχία και εθνική συνεννόηση για την δημοκρατία, για την ελευθερία, για την αξιοπρέπεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top