ΝΔ:Αντί να μας εγκαλούν για το ΕΣΡ ας ζητήσουν συγγνώμη και ας του επιστρέψουν τις αρμοδιότητες

«Όταν επιτίθεσαι στη Δημοκρατία για να ελέγξεις την ενημέρωση, δεν δικαιούσαι να κουνάς το δάχτυλο»

«Η Κυβέρνηση, αντί να εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία για την στάση ευθύνης που επιδεικνύει στο θέμα της συγκρότησης του Ε.Σ.Ρ., καλά θα κάνει να ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα δεινά που του έχει προκαλέσει και να ψελλίσει, έστω και με καθυστέρηση, μισή κουβέντα για τις σχέσεις της με τον ειδικό δικηγόρο των Panama Papers και των offshore κ. Αρτεμίου» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, αλλά και στις συνεχιζόμενες διαρροές «κύκλων» της κυβέρνησης για το ίδιο ζήτημα.
«Όταν επιτίθεσαι στη Δημοκρατία για να ελέγξεις την ενημέρωση, δεν δικαιούσαι να κουνάς το δάχτυλο. Όταν νομοθετείς με αντισυνταγματικό τρόπο, όταν διενεργείς έναν διαγωνισμό - παρωδία με στόχο να χτίσεις μια φιλική μιντιακή ολιγαρχία και όταν αποπειράσαι να κλείσεις κανάλια με μια κατάπτυστη νυχτερινή (ν)τροπολογία την οποία αποσύρεις κακήν κακώς, δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότη��α» προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει:
«Το ποιος προκάλεσε την ανομία και ποιος δημιούργησε το χάος, το αντιλαμβάνονται πλέον όλοι οι Έλληνες μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ό,τι όμως και να κάνουν, μια είναι πλέον η πραγματικότητα.
Μέσα στο αδιέξοδό τους, επιχειρούν και πάλι να παρακάμψουν το Ε.Σ.Ρ. Αν τους αδικούμε, μπορούν να το αποδείξουν.
Ας επιστ��έψουν τις αρμοδιότητες στο Ε.Σ.Ρ., όπως ορίζουν το Σύνταγμα και το ΣτΕ, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό και πραγματικά ανεξάρτητο Ε.Σ.Ρ. που δεν θα είναι υποχείριο της Κυβέρνησης. Οι τακτικισμοί και τα φθηνά επικοινωνιακά “μερεμέτια” τους δεν ξεγελούν πια κανέναν».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top