ΔΕΝ θα γίνουν οι ακροάσεις των υπερθεματιστών στη Βουλή

Τι αποφάνθηκε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

ΔΕΝ θα γίνουν οι ακροάσεις των υπερθεματιστών στη Βουλή

​«Δεν συντρέχει λόγος να συνεχιστεί η ακρόαση των υπερθεματιστών και η δεύτερη ακρόαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, εφόσον το ΣτΕ έχει διαμορφώσει διαφορετικά το ζήτημα», αποφάσισε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Κατ’ επέκταση, δεν θα απαιτηθεί να συνταχθεί και σχετική έκθεση και παραλείπεται και αυτό το στάδιο.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η Πρόεδρος, Τασία Χριστοδουλοπούλου ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής ότι το θέμα αυτό συζητήθηκε και με τον κ. Τραγάκη από τη ΝΔ και με τον κ. Βενιζέλο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και συμφώνησαν.

Παράλληλα, η κα Χριστοδουλοπούλου ενημέρωσε ότι για την υπόθεση της κας Τσατάνη, είχαν γίνει αρκετές συνεδριάσεις για την ακρόαση της κ��ι αποφασίστηκε ότι είναι στη διακριτική της ευχέρεια. Η κ. Τσατάνη ενημέρωσε την Επιτροπή ότι θέλει να έρθει μια ακόμη φορά, έτσι θα προσδιοριστεί η ακρόασή της την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη είχε πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου και αφορούσε στις καταγγελίες της για παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου που η εισαγγελέας είχε χειριστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top