Τι απαντά ο Κατρούγκαλος για την Αχτσιόγλου και τις επιθέσεις που δέχεται

«Χυδαία και άθλια δημοσιεύματα»

Τι απαντά ο Κατρούγκαλος για την Αχτσιόγλου και τις επιθέσεις που δέχεται
Απάντηση στα δημοσιεύματα που επικρίνουν την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας, συνδέοντας μάλιστα την υπουργοποίησή της με το γεγονός ότι ήταν συνεργάτιδά του, έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον Σκάι, έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο εναντίον του και εναντίον της διαδόχου του.
Ο ίδιος, μίλησε για «χυδαία και άθλια δημοσιεύματα», τα οποία απέδωσε σε σεξιστικές αντιλήψεις και στο στερεότυπο ότι «αν δεν πας 50-60 ετών δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις θέση στην ιεραρχία ή στη δημόσια ζωή».
Θέση για το ζήτημα πήρε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR χαρακτήρισε τις επιθέσεις στη νέα υπουργό Εργασίας ως «έκπτωση αξιών και κανιβαλισμό».
Το tweet για τη μήνυση και τις αισχρολογίες
Ήδη, από χθες ο κ. Κατρούγκαλος είχε σχολιάσει και στo twitter τις επιθέσεις στην κα Αχτσιόγλου.
Με αφορμή ένα αιχμηρό και γεμάτο υπονοούμενα τιτίβισμα και το σχόλιο ενός πολίτη που ευχόταν να κάνει μήνυση ο κ. Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε: «Αισχρολογίες αυτού του είδους δεν πρέπει να αναπαράγονται για κανένα λόγο. Όλοι αντιλαμβάνονται τους άθλιους κ τις σκοπιμότητες που υπη��ετούν».
ασδαφ.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top