Πρωταγωνιστές και σε αυτόν τον ανασχηματισμό υπουργοί-σύζυγοι! Χρυσό "κουφέτο" η ν��α κυβέρνηση

Επανέλαβε τη συνταγή Δρίτσα-Χριστοδουλοπούλου με άλλα πρόσωπα ο Τσίπρας- Πρώτη ανάρτηση: 04/11/2016 23:24

Πρωταγωνιστές και σε αυτόν τον ανασχηματισμό υπουργοί-σύζυγοι! Χρυσό "κουφέτο" η νέα κυβέρνηση

Εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και πολλή… αγάπη και έρωτα έχει ο ανασχηματισμός που έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στο νέο υπουργικό συμβούλιο μπαίνει εκτός των άλλων ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Ουρανία (Ράνια) Αντωνόπουλου, που είναι ζευγάρι στην ζωή.

papadimitriou_ypoyrgos708.jpgantonopoulou.jpg

Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου

Ο κύριος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η κυρία Αντωνοπούλου παραμένει αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ένα... ζεύγος μπαίνει στο υπουργικό! Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2015, όταν στην "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνηση είχε μπει το ζεύγος Δρίτσα-Χριστοδουλοπούλου! Ειδικά, η τελευταία έμεινε αξέχαστη για την ατάκα της «οι μετανάστες λιάζονται! Έρχονται εδώ και μετά και δεν ξέρουμε που πάνε, εξαφανίζονται».

gia-prwti-fora-kai-zeugari-sto-upourgiko-sumboulio_w_l.jpg

Δρίτσας-Χριστοδουλοπούλου

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι πρόεδρος του αμερικάνικου Οικονομικού Ινστιτούτου Levy και καθηγητής Οικονομικών - εκτελεστικός αντιπρόεδρος στο Κολέγιο Bard, καθηγήτρια στο οποίο είναι και η σύζυγός του.Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει εκτενώς το ελληνικό οικονομικό ζήτημα και υπήρξε οικονομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

dd.jpg

Ο Τσίπρας με τον Παπαδημητρίου

Η Ράνια Αντωνοπούλου είναι οικονομολόγος, βουλευτής και αναπληρώτρια υπουργός. Γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικά. Έχει διεξάγει επιστημονικές έρευνες για θέματα οικονομίας, κρίσης και έμφυλης ισότητας.

ra.jpg
Ο. Αντωνοπούλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top