Θέλει συναίνεση για το ΕΣΡ, όμως επιμένει στις 4 τηλεοπτικές άδειες ο Ν. Παππάς!

Τι… δεν δήλωσε για τον ανασχηματισμό και για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

Θέλει συναίνεση για το ΕΣΡ, όμως επιμένει στις 4 τηλεοπτικές άδειες ο Ν. Παππάς!
Επέμεινε μιλώντας ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε στον αριθμό των 4 τηλεοπτικών αδειών και στο να κλείσουν δηλαδή τα υπόλοιπα κανάλια, πέραν του συγκεκριμένου αριθμού, που βρίσκονται σε λειτουργία! Διευκρίνισε πάντως ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο να δεχθεί το ΕΣΡ, όταν συγκροτηθεί, να έχει σύμφωνη γνώμη για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.
«�� κυβέρνηση μέσω του νομοθετικού της έργου θα προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμα κι αν δεν μας αρέσει», διαβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας ενώ για το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Ένωσης Κεντρώων να καταργηθεί και όχι απλά να ανασταλεί ο νόμος, υποστήριξε ότι εάν καταργηθεί η συγκεκριμένη τροπολογία υπάρχει κίνδυνος αξιώσεων από τους υπερθεματιστές που έλαβαν μέρος στη διαδικασία του διαγωνισμού και έχουν καταθέσει ήδη τα χρήματά τους.
Ο κ. Παππάς μίλησε για σημάδια σύγκλισης σχετικά με τη συγκρότηση του ΕΣΡ και χαιρέτισε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προτείνει συγκεκριμένο πρόσωπο για το προεδρείο του ΕΣΡ. Όπως πρόσθεσε «η πρότασ�� της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ένα μήνυμα και στα υπόλοιπα κόμματα πως υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης»!
Υποστήριξε όμως την μέχρι χθες το απόγευμα πρόταση της κυβέρνησης για τον Βύρωνα Πολύδωρα ως επικεφαλής του ΕΣΡ και ανέφερε ότι υπήρξε η προσδοκία πως θα υπάρξει σύγκλιση στο πρόσωπό του.
Για τον ανασχηματισμό, ο κ. Παππάς δ��ν θέλησε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα αργήσει και ότι προέχει η συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως και η δεύτερη αξιολόγηση.
Για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα, ο υπουργός Επικρατείας ισχυρίστηκε ότι ένας από τους στόχους ήταν μία πιθανή συνεργασία με τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας, για να αγο��άζουν ελληνικά προϊόντα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top