Σπίρτζης: Δεν αφορά ραδιοφωνικούς σταθμούς ο διαγωνισμός για τις συχνότητες

Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη

Σπίρτζης:  Δεν αφορά ραδιοφωνικούς σταθμούς ο διαγωνισμός για τις συχνότητες

Επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε το υπουργείο Μεταφορών, για λογαριασμό του Χρήστου Σπίρτζη, με αφορμή την δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη με την οποία του ασκούσε κριτική για τον διαγωνισμό ραδιοσυχνοτήτων, αναφέροντας ότι «ο κ. Σπίρτζης αποφάσισε να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί».


«Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον καθορισμό του είδους της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος είναι η παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στον κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz» υποστηρίζει η ανακοίνωση.


Όπως προσθέτει, «η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί».


Καταλήγει το υπουργείο Μεταφορών στην ανακοίνωσή του:


«Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top