Με υπουργική απόφαση Σπίρτζη 15 οι άδειες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς

"Εχουν χιούμορ ή βλέπουν οράματα;" σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Με υπουργική απόφαση Σπίρτζη 15 οι άδειες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με χθεσινή (26/10) απόφασή του, καθόρισε σε 15 τις άδειες εθνικής εμβέλειας για τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, οι άδειες θα έχουν διάρκεια 15 ετών και για τη χορήγησή τους θα υπάρξει διαδικασία ανοιχτής δημοπρασίας. Σκοπός αυτής είναι να «εξασφαλίζει βιώσιμα δίκτυα και επαρκή ανταγωνισμό».

σπιρτζης.jpg
fek.jpg

Ειδικότερα, ο κ. Σπίρτζης εξέδωσε χθες την υπ' αριθμ. οικ. 69097/1496 απόφασή του, η οποία αφορά στον περιορισμό και καθορισμό «είδους διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων για την παροχή δημόσιων δικτύων ή/και διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 - 26,5 GHz».

ΔΕΙΤΕ εδώ την υπουργική απόφαση

Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση Σπίρτζη από τον Θεοδωράκη


Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε την υπουργική απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη για τις 15 άδειες εθνικής εμβέλειας προς χρήση ραδιοσυχνοτήτων.

sta.jpg
«Προσοχή δεν είναι πλάκα! Ο Σπίρτζης αποφάσισε ότι μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Έχουν χιούμορ ή βλέπουν και οράματα;», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top