ΝΔ για αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου: Έχει βρει ο Σπίρτζης ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα

ΝΔ για αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου: Έχει βρει ο Σπίρτζης ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο;
Σύσκεψη για το ζήτημα του έργου του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, ��εταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και εκπρόσωποι της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Από την πρώτη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την πρακτική της κατάτμησης του έργου σε 8 τμήματα από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών, μια διαδικασία που θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο.
Το βασικό ερώτημα που θέτει η ΝΔ στην Κυβέρνηση είναι το αν έχει βρει ο κ. Σπίρτζης χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους για το εν λόγω έργο, καθώς από την Πειραιώς σημειώνουν πως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το σύνολο του έργου.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο –που λειτουργεί ως συνέχεια της Ολυμπίας Οδού– αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top