Διαβεβαίωση Βούτση: Καμία τροπολογία για μαύρο στα κανάλια μέχρι την Κυριακή

Τόνισε ότι η κυβέρνηση πήρε το «μήνυμα»

Διαβεβαίωση Βούτση: Καμία τροπολογία για μαύρο στα κανάλια μέχρι την Κυριακή

​Με τον Νίκο Βούτση συναντήθηκε επιτροπή εργαζομένων στα ΜΜΕ, οι οποίοι όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πραγματοποίησαν από τις 12:30 (έως τις 16:00) το μεσημέρι της Τετάρτης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το «μαύρο» που ρίχνει στα κανάλια η κυβέρνηση και ο Νίκος Παππάς, αφήνοντας στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ πως η κυβέρνηση το πήρε το μήνυμα, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως δεν θα περάσει καμία τροπολογία μέχρι την Κυριακή.

Από εκεί και έπειτα, είναι άγνωστο το τι θα κάνουν.

Η επιτροπή των εργαζομένων από την πλευρά της ζήτησε να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως συνεχίζουν τον αγώνα τους και πως δεν θα αφήσουν την κυβέρνηση να «πετάξει» κανέναν στη «θάλασσα».

«Όποιος τολμήσει και θέλει, ας παίξει με τις οικογένειες μας», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Σημειώνουμε, πως την περασμένη Παρασκευή, η παρέμβαση του Νίκου Βούτση ήταν καταλυτική, μετά την τροπολογία που έφερε μες τη νύχτα και σε παντελώς σχετο νομοσχέδιο ο Νίκος Παππάς, και η οποία προέβλεπε πως από την ημέρα της δημοσίευσης της στο ΦΕΚ, τα μη αδειοδοτημένα κανάλια θα έπρεπε να κλείσουν μέσα σε πέντε ημέρες, προβλέποντας μεγάλες χρηματικές ποινές και.. φυλάκιση! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Ρεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top