Βόμβα για Βούτση από Παπαδόπουλο: Έβαλε «στοπ» σε Παππά μέχρι να αποφασίσει το ΣτΕ!

«Νομίζω ότι έχουν συνεννοηθεί και δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες» - Μέτωπο απέναντι στις κινήσεις Παππά εντός της ΚΟ αλλά και εντός του κόμματος

Βόμβα αναφορι��ά με το θέμα της τροπολογίας του Νίκου Παππά για το «μαύρο» στα κανάλια εντός πέντε εργάσιμων ημερών (η οποία αποσύρθηκε μετά από παρέμβαση του Νίκου Βούτση καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων για το ΕΣΡ την Τετάρτη) έριξε μέσω της εκπομπής Live U του STAR ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο κ. Βούτσης έβαλε μπλόκο στον υπουργό Επικρατείας μέχρι να βγει η απόφαση του ΣτΕ για τον διαγωνισμό και να συγκροτηθεί το ΕΣΡ!

«Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μη γίνει καμία ενέργεια πριν αποφασίσει το ΣτΕ και πριν καταλήξουμε στη συγκρότηση του ΕΣΡ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι έχει υπάρξει συμφωνία και η πίεση που ασκείται από την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ».

Εκφράζοντας δημόσια κάτι που συζητήθηκε αρκετά από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε πηγαδάκια στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος «άδειασε» τον υπουργό Επικρατείας για τη ξαφνική κατάθεση της τροπολογίας: «Περιμέναμε 27 χρόνια για το θέμα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, μπορούμε να περιμένουμε και το ΣτΕ και να συγκροτηθεί το ΕΣΡ».

ImageHandler (1).jpg
Ο ίδιος, μάλιστα, ευθέως πήρε αποστάσεις από τις κινήσεις του κ. Παππά: «Το πιστεύω απόλυτα και κατηγορηματικά ότι δεν έπρεπε να κατατεθεί η τροπολογία».

Ερωτηθείς, εξάλλου, για το τι θα γίνει εάν ο κ. Παππάς καταθέσει εκ νέου την τροπολογία και το αν σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος θα την ψηφίσει, ο κ. Παπαδόπουλος είπε με νόημα πως «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Προέδρου της Βουλής».

Παράλληλα, «άδειασε» για δεύτερη φορά τον κ. Παππά με τη φράση «μονομερείς ενέργειες» που δείχνει ότι μάλλον έχει μεγάλο μέτωπο απέναντι στις κινήσεις του ο υπουργός Επικρατείας, τόσο εντός της ΚΟ όσο και στο κόμμα: «Νομίζω ότι έχουν συνεννοηθεί (οι κ. Βούτσης και Παππάς) και δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες. Διάφοροι υπουργοί κάνουν κατά διαστήματα τις κινήσεις που θεωρούν ότι είναι οι πιο σωστές. Ένα από τα μεγάλα ζητήματα που κουβεντιάσαμε στο Συνέδριο είναι το πως θα συντονίζεται αρμονικά η κυβέρνηση, το κόμμα και η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top