Πάει για υπουργός ο Κουβέλης; Τι λέει για την παρουσία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας»

Για ανάγκη να υπάρξει «η μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας» έκανε λόγο ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

O ίδιος έκανε λόγο για προοδευτικό πόλο στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη με��άλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κράτους και συμπαρατάσσεται στην απόκρουση των σχεδίων για τη λεγόμενη αριστερή παρένθεση και τη δεξιά παλινόρθωση».

Αναφορικά με την παρουσία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης είπε ότι προσκλήθηκε και έδωσε το παρών με δεδομένες τις πολιτικές του θέσεις ενώ ξεκαθάρισε ότι η στάση του δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε ένα κυβερνητικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top