ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr-«Kρανίου τόπος το Tάε Κβο Ντο-Η αυλαία έπεσε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με 93,53% εξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας

​Ελάχιστοι σύνεδροι είχαν μείνει στο γήπεδο του Tάε Κβο Ντο την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες της ψηφοφορίας (κατά τις 18.15) για τον Προέδρο, στην Κεντρική Επιτροπή και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.



Ήδη το γήπεδο θύμιζε από πολύ νωρίτερα... κρανίου τόπο καθώς είχε μείνει σχεδόν άδειο τόσο από συντρόφους όσο και από εξοπλισμό!







Πολλοί σύνεδροι ψήφισαν νωρίς το πρωί και έφυγαν καθώς είναι από απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας ενώ φαίνεται πως και ο καλός καιρός οδήγησε όσους μένουν στην πρωτεύουσα σε εξόρμηση για... λιακάδα και καφεδάκι! Έτσι, το Τάε Κβο Ντο, ήδη από νωρίς το απόγευμα δεν θύμιζε σε τίποτα τη βουή και τον παλμό των προηγούμενων ημέρων.







Οι διάδρομοι ήταν άδειοι, τα φωτά στο βήμα είχαν σβήσει, οι καρέκλες ήταν άναρχα τοποθετημένες, τα μίνι "στρατηγεία" στα δωμάτια του σταδίου είχαν αδειάσει...

Πλέον, είχαν αναλάβει τα συνεργεία καθαρισμού να μαζέψουν τα εκατοντάδες άδεια ή μισογεμάτα κύπελλα καφέ, τα πεταμένα μπουκάλια με νερό, τα τσαλακωμένα χαρτιά και τους "ξεχασμένους" κόκκινους φακέλους του συνεδρίου.





Όλα αυτά μαζί με τα εκατοντάδες αποτσίγαρα κάτω από (τι ειρωνεία!) τις πινακίδες "Απαγορεύεται το κάπνισμα"...

Οι υπολογιστές θα φύγουν τελευταίοι τη Δευτέρα το πρωί καθώς η καταμέτρηση λόγω της πληθώρας των σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή θα αργήσει πολύ.

Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας εξελέγη πρόεδρος του κόμματος με ποσοστό 93,53%.





Η κούραση σε όλους τους "αφανείς ήρωες" αυτού του συνεδρίου είναι χαρακτηριστική. Αλλά μένει μαζί με τη γλυκιά αίσθηση που αφήνει το "τέλος καλό, όλα καλά".

Τα φωτά λοιπόν σβήνουν. Bella ciao...























Του Πέτρου Κατσαβριά