Νέες αποκαλύψεις από τον συγγραφέα του βιβλίου του Ολάντ που άναψε φωτιές περί δραχμής

Τι δήλωσε η Μάρα Δεναξά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα

Σε συνέντευξή του στην Μαρία Δεναξά για την Real News, o Φαμπρίς Λομ, ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου για τον Γάλλο πρόεδρο (που επί 5 χρόνια συνομιλούσε μαζί του και ήταν αποδέκτης των εκμυστηρεύσεων), επιβεβαίωσε ότι ο Ολάντ μίλησε για τη συνομιλία του με τον Ρώσο ομόλογό του, αλλά υποστήριξε ότι ο Πούτιν δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σ��ον Αλέξη Τσίπρα.


«Μου επιβεβαίωσε ότι όντως ο Ολάντ τους μίλησε για το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά διευκρίνισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος στην συνομιλία που είχε με τον Ολάντ, δεν ανέφερε το όνομα του Αλέξη Τσίπρα. Ο Πούτιν είπε στον γάλλο πρόεδρο ότι η Ελλάδα του ζήτησε να τυπωθούν δραχμές στην Ρωσία. Τον ρώτησα ποιος ήταν ο Έλληνας συνομιλητής του Ρώσου προέδρου και δεν ήξερε να απαντήσει. Υποθετικά, μου είπε ότι πρέπει να ήταν πρέπει να ήταν κάποιος από τα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη» ανέφερε η Μαρία Δεναξά στη συνομιλία της με την Μάρα Ζαχαρέα, κατά το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Μαρία Δεναξά πρόσθεσε:


«Ο δημοσιογράφος μου είπε πως ό,τι έχει γράψει μέσα στο βιβλίο του είναι καταγεγραμμένα από τρία μαγνητόφωνα. Κύκλοι του “Ελιζέ” διευκρίνισαν επίσης στην Real News ότι ούτε ο Φρανσουά Ολάντ ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκαν ποτέ στο όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού» πρόσθεσε η Μαρία Δεναξά.

Όπως πάντως παρατήρησε η Μάρα Ζαχαρέα, οι αρχηγοί κρατών, με βάση το πρωτόκολλο, δεν είθισται να συνομιλούν με οποιονδήποτε από άλλη χώρα και δεν πρόκειται π.χ. να συντηθούν με τον Γ.Γ. ενός υπουργείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top