Νίκος Βούτσης: Θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα του ΕΣΡ

Ο Πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε τη στάση της ΝΔ για τη διαρροή που έγινε ότι ότι ήταν 7 Συριζαίοι στην 9μελη επιτροπή για το ΕΣΡ

Αλλαγές στα πρόσωπα προανήγγειλε ο Νίκος Βούτσης, σχετικά με το μείζον ζήτημα της συγκρότησης του ΕΣΡ.

Ακόμη, ο Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε δημοσιογράφους κατήγγειλε για τη στάση της ΝΔ ότι «είναι πρόσχημα εν αμηχανία τη στιγμή που δεν είχε υπάρξει ούτε μια διαφωνία για τα πρόσωπα».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να μιλήσει για το θέμα του ΕΣΡ, αν η επίσημη διαρροή που έγινε από τη ΝΔ δεν εμπεριείχε ότι ήταν 7 Συριζαίοι στην 9μελη επιτροπή για το ΕΣΡ».

«Στις τρεις συζητήσεις που είχαν γίνει, δεν είχε μπει ένσταση για τα πρόσωπα. Αν δει κανείς τα εννιά ονόματα, ήταν προτάσεις από τα τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης και δεν υπήρχε συριζική προέλευση. Είναι πρόσχημα εν αμηχανία τη στιγμή που δεν είχε υπάρξει ούτε μια διαφωνία για τα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα ανέφερε ότι με την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη τις επόμενες μέρες θα γίνουν νέες προσπάθειες συνεννόησης.

Τέλος, ο κ. Βούτσης προανήγγειλε αλλαγές, λέγοντας: «μπορεί να υπάρξει πρόταση που να υπάρχει αξιόλογο ΕΣΡ που έχουν αποδείξει την ανεξαρτησία τους. Αυτό θα προκύψει από τις συζητήσεις που θα γίνουν, θα υπάρξουν αλλαγές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top