Δένδιας: Η κυβέ��νηση έχει παραλύσει, πρέπει να φύγει

Ευθύνες στον πρωθυπουργό για το κλίμα που επικράτησε στη χθεσινή συζήτηση

Δένδιας: Η κυβέρνηση έχει παραλύσει, πρέπει να φύγει

Να παραιτηθεί η κυβέρνηση ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχει παραλύσει, πρέπει να φύγει».

«Η κυβερνητική πλειοψηφία επαγγέλλεται ό,τι είναι παλιό και ό,τι πρέπει να αλλάξει. Ό,τι μας έφερε εδώ» τόνισε επίσης ο κ. Δένδιας ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «προσπαθεί να χρεώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ό,τι στραβό έχει γίνει στον κόσμο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε –επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις- ότι υπάρχει ροή ψηφοφόρων κατευθείαν πλέον από το ν ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και συμπλήρωσε ότι η ποσοτική συσσώρευση θα φέρει και την ποιοτική αλλαγή.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αυτοδυναμία, ο κ. Δένδιας ανέφερε πως «στο επίπεδο των εδρών δεν είναι και τόσο έξω από τη λογική μας».

Για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ανέφερε ότι θα ήθελε να είχε δοθεί ένας άλλος τόνος και καταλόγισε ευθύνη γι’ αυτό στον Αλέξη Τσίπρα., επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί πλέον κανείς να καταλογίσει οτιδήποτε στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Ειπώθηκαν πράγματα που είναι αστειότητες όπως το τι έγινε με τον Κήρυκα Χανίων. Όλα αυτά δεν αντέχουν σε λογική. Βλάπτουν τη χώρα» σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top