Μάχη «διαρροών» για το αν κέρδισε ο Αλέξης ή ο Κυριάκος τις εντυπώσεις στη Βουλή

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται» λέει το Μαξίμου - «Πλήρη επικράτηση» του προέδρου τους βλέπουν στη ΝΔ

Μάχη «διαρροών» για το αν κέρδισε ο Αλέξης ή ο Κυριάκος τις εντυπώσεις στη Βουλή

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή συνεχίσθηκε, πριν καν τις δευτερολογίες τους, με «διαρροές» σχετικά με το ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις με το περιεχόμενο της πρωτολογίας του.

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται», εκτιμούν κυβερνητικές πηγές, κάνοντας την αποτίμηση του πρώτου γύρου αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη Βουλή.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι «για πρώτη φορά ακούστηκαν στη Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και την διαπλοκή. Ο κύριος Μητσοτάκης, όπως αναμενόταν, δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για τη Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που ρίχτηκαν σε συρτάρια, ως "θεωρίες συνομωσίας"».

«Οι πολίτες που παρακολουθούν τη συζήτηση, κρίνουν», καταλήγει το σχόλιο των κυβερνητικών πηγών.

«Πλήρη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» έβλεπαν από την πλευρά τους οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στη Βουλή.

Όπως έλεγαν, «δεν ακούσαμε κάτι καινούργιο από τον πρωθυπουργό, αυτά που είπε ήταν αναμάσημα των όσων έχει πει. Αποκαλύφθηκε όλη η μεθόδευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο πρωθυπουργός δεν έκανε πρόταση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής, εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατέθεσε εννέα συγκεκριμένες προτάσεις. Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, που συμπυκνώθηκαν στη "λίστα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

BΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ στη Βουλή! Τσίπρας: Ζούμε το τρίτο μιντιακό πραξικόπημα – Δεν θα υποχωρήσω

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top