Σε τροχιά σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης η κυβέρνηση-Στα κάγκελα η αντιπολίτευση

Φορτισμένο το κλίμα για την προ ημερησίας συζήτηση για την διαπλοκή (VIDEO)

​Σε τροχιά σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης βρίσκονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση ενόψει της αυριανής συζήτησης στην βουλή για την διαπλοκή ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν στην επικαιρότητα πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμός.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης ακονίζουν τα ξίφη τους για την αυριανή προ ημερησίας συζήτηση για την διαπλοκή. Το κλίμα είναι ήδη φορτισμένο με κορυφαία στελέχη των δυο κομμάτων να ρίχνουν νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες διαμορφώνοντας έτσι ένα εκρηκτικό τοπίο.

Σκληρή κριτική δέχεται όμως η κυβέρνηση και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης:

«Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα λαϊκού ξεσηκωμού» δήλωσε ο Γ.Γ του ΚΚΕ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ζήτημα δεν είναι να σώσω μια κυβέρνηση που καταρρέει, αλλά να φτιάξω μια κυβέρνηση που λύνει προβλήματα» τόνισε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ακραίως», ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Αντί δηλαδή να έχει ως προτεραιότητα, να λύσει τα μέτωπα, να απαντήσει σε μεγάλα προβλήματα της χώρας, ενδιαφέρεται κυρίως για ρυθμίσεις προς όφελος του κομματικού της κράτους» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο από τις 10:30 το πρωί στην είσοδο της Βουλής, οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ προκήρυξαν πεντάωρη στάση εργασίας, για δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα αιτήματα των εργαζομένων αφορούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top