Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: «Οι παρεξηγήσεις ήρθησαν»

Αλλαγές στο βιβλίο αλλά μετά από διάλογο δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος - Ικανοποίηση Καμμένου - "Θα αξιολογηθεί το μάθημα όπως όλα τα μαθήματα" δήλωσε όμως ο Φίλης - Πρώτη ανάρτηση 21:32

Θετική κατάληξη φαίνεται να είχε η διάρκειας δύο ωρών συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με την συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη. «Οι παρεξηγήσεις ήρθησαν» δήλωσε ο Αρχιεπίσκο��ος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως απάντησε επίσης ο Αρχιεπίσκοπος σε σχετική ερώτηση, δεν έγινε καμία συζήτηση για το ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και Πάνος Καμμένος για την έκβαση της συνάντησης. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχής γιατί έγινε ένας πάρα πολύ τίμιος διάλογος. Ο διάλογος συνεχίζεται. Εκκλησία και Πολιτεία συνεχίζουν ενωμένες» ανέφερε.

Επιμένει πάντως με τον τρόπο του ο Φίλης: Όπως σε όλα τα μαθήματα θα αξιολογηθούν βιβλίο και προγράμματα στο τέλος της χρονιάς

Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, επισήμανε επίσης ότι «λύθηκαν οι παρεξηγήσεις» αλλά διευκρίνισε ότι «θα εφαρμοστούν τα προγράμματα, ε��ναι θέμα της Πολιτείας το θέμα της εκπαίδευσης» και πρόσθεσε με… νόημα ότι «δεν υπάρχουν νέα βιβλία, όπως σε όλα τα μαθήματα θα αξιολογηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στο τέλος της χρονιάς και το θέμα των προγραμμάτων».

BINTEO EΡΤ1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top