Για τον «Παρμενίωνα» ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για το υψηλό αίσθημα ευθύνης - Πρώτη ανάρτηση 19.29

Στο ΓΕΕΘΑ μετέβη σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την εν εξελίξει στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων».

Μετά την ενημέρωση που είχε, ο πρωθυπουργός συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και εκπληρώνουν την αποστολή τους.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ακόμη και σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, δείχνουν υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, που εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Ο πρωθυπουργός έκλεισε τον χαιρετισμό του με αναφορά στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων:

«Τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top