Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την απώλεια του Πέρες

«Θα μείνει πάντα στη μνήμη μας ως υπόδειγμα η αφοσίωσή του στην πατρίδα»

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την απώλεια του Ισραηλινού πρώην Προέδρου, Σιμόν Πέρες, απέστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

«Ήταν ένας από τους πλέον σώφρονες και πιο δημοφιλείς ηγέτες της χώρας και ένας ισχυρός υπέρμαχος της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Η αφοσίωσή του στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Έθνους του θα μείνουν πάντα στη μνήμη μας ως υπόδειγμα για τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το τηλεγράφημα του κ. Παυλόπουλου:

«Με μεγάλη μου λύπη, πληροφορήθηκα την απώλεια του Shimon Peres, πρώην Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ.

Ως τελευταίος εκπρόσωπος της γενιάς που ίδρυσε το Κράτος του Ισραήλ και το βοήθησε να προχωρήσει το δρόμο του μέσα από τις ποικίλες προκλήσεις που αντιμετώπισε από την πρώτη ημέρα της ύπαρξης σε όλη την πορεία των επιτευγμάτων του, ο Shimon Peres θα μείνει στη μνήμη μας ως άνθρωπος της ειρήνης, ως ο ιθύνων νους των Συμφωνιών του Όσλο, και βραβευθείς με το Νόμπελ Ειρήνης. Ήταν ένας από τους πλέον σώφρονες και πιο δημοφιλείς ηγέτες της χώρας και ένας ισχυρός υπέρμαχος της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Η αφοσίωσή του στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Έθνους του θα μείνουν πάντα στη μνήμη μας ως υπόδειγμα για τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες.

Εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικώς, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου και την από καρδίας συμπάθειά μου προς τους οικείους του εκλιπόντος και τον λαό του Ισραήλ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top