Νέος «εξάψαλμος» Γεωργιάδη: «Είστε ανθρωπάκια» είπε στα μέλη της κυβέρνησης

Επεισόδιο με τον Σκουρλέτη ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή, κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, μία ημέρα μετά το «κατηγορώ» κατά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, τον οποίο αποκάλεσε μάλιστα «αρχιλαμόγιο»!

Αυτή τη φορά την «πλήρωσε» (μ��ζί με τον Χρ. Σπίρτζη στον οποίο άσκησε και πάλι δριμεία κριτική) και ο παριστάμενος την ώρα εκείνη στα κυβερνητικά έδρανα Πάνος Σκουρλέτης, τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε ότι «κάνει τα πάντα για την καρέκλα».


«Αν σας βάλουν να πάρετε πίσω το νόμο για τη ΔΕΣΦΑ θα παραιτηθείτε κ. Σκουρλέτη;» ρώτησε τον υπουργό Υποδομών, αλλά όταν εκείνος γέλασε ειρωνικά, πρόσθεσε: «Γελάτε; Κι εγώ για γέλιο ρώτησα, δεν πίστευα ότι θα παραιτηθείτε στα αλήθεια»!


Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους. «Ανθρωπάκια πολιτικά είστε» είπε στον υπουργό Περιβάλλοντος με τον κ. Σκουρλέτη να αντιδρά έντονα και να του ζητά να ανακαλέσει.


«Δεν ανακαλώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί μια ζωή έκανες αγώνα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και έρχεσαι και τα δίνεις όλα. Μας διαχωρίζει μια καρέκλα που αφήσαμε. Παραιτήσου κι εσύ αν διαφωνείς» του απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Μάλιστα, ο Α. Γεωργιάδης, παρά τις μεγάλες ιδεολογικές διαφορές που τον χωρίζουν από τους επικεφαλής της ΛΑΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας, δεν δίστασε να τους αντιπαραβάλλει με θετικό τρόπο σε σύγκριση με τον Π. Σκουρλέτη, απευθυνόμενος και πάλι στον υπουργό: «Ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι. Εσύ δεν είσαι, είσαι για την καρέκλα»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top