Παππάς μετά τις εξελίξεις για Καλογρίτσα: Η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά

«Προβλέψαμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την ακύρωση υπερθεματιστή»

Παππάς μετά τις εξελίξεις για Καλογρίτσα: Η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά

«Η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά» είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στα Παραπολιτικά FM μετά τις εξελίξεις στο θέμα Καλογρίτσα, παρά τις φωνές που ήδη άρχισαν να ακούγονται για ακύρωση του διαγωνισμού καθώς ο κ. Καλογρίτσας συμμετείχε χωρίς να έχει τα χρήματα.

«Προβλέψαμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την ακύρωση κάποιου υπερθεματιστή» είπε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος έκανε λόγο για διαδικασία με δικλείδες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα.

Όπως τόνισε, αν κληθεί κάποιος επιλαχών, θα ανακηρυχθεί προσωρινός υπερθεματιστήες έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος: «Θα μπει ο πρώτος επιλαχών και ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. Θα γίνει ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα οριστεί ως οριστικός υπερθεματιστής και θα κληθεί να καταβάλει το τίμημα».

«Έχει αρχίσει και γίνεται λίγο αστεία η επιλογή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τον τρόπο που πολιτεύεται γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα» τόνισε ο κ. Παππάς, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ: «Έλεγε στην αρχή ότι κάνουμε την άδεια για να χάσει τον διαγωνισμό ο κ. Αλαφούζος. Μετά άρχισε άλλο τροπάριο. Θα συνιστούσα στη ΝΔ να πολιτεύεται με μέτρο διότι στο διαγωνισμό για τον ψηφιακό πάροχο για το δίκτυο κεραιών της χώρας δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη πόθεν έσχες. Συνεχώς σκάνε οι φούσκες που εφευρίσκει η ΝΔ με τελευταία την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου. Εκεί έσπασαν όλα τα κοντέρ. Έγραψε κάποιος ότι η ΝΔ πονάει πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους καναλαρχες για κάθε ευρώ που πληρώνουν. Με τέτοιο τρόπο πολιτεύεται».

Δείτε ακόμη:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ο Καλογρίτσας από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top