Καταγγελία-βόμβα από Λεβέντη: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 10.000 για να μου δώσει 7-8%!

«Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»

Σε μία καταγγελία-βόμβα προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός του.

«Πέρυσι που μπήκα στη Βουλή με 4%, οι δημοσκοπήσεις με έδειχναν 2% την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών. Εγώ δεν έχω πληρώσει στις δημοσκοπήσεις. Στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση, με πλησίασε ένας από εταιρεία δημοσκοπήσεων και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να μου δώσει ποσοστό 7-8%» είπε ο κ. Λεβέντης.

Μάλιστα απαντώντας στον Γιώργο Παπαδάκη που τον ρώτησε εάν είναι πρόθυμος να το καταγγείλει και επισήμως αν του ζητηθεί, απάντησε «βεβαίως».

«Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απέκλεισε κ��θε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση.

«Περίμενα 40 χρόνια για να μπω στη Βουλή. Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις. Δεν θα γίνω εγώ τσόντα του Τσίπρα, ούτε κανενός» είπε ο κ. Λεβέντης.

Όσον αφορά το θέμα με τη διαμάχη Εκκλησίας-Φίλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η ανεξιθρησκία πρέπει να κατοχυρωθεί «γιατί είναι θέμα Ευρώπης και δημοκρατίας», ενώ για τα Θρησκευτικά τόνισε πως πρέπει να μείνουν ως έχουν, σημειώνοντας πως «η συντριπτική πλειοψηφία του λαού πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός να είναι ο μοντέρνος και εμείς οι ντεμοντέ».

Τέλος, αναφερόμενος στον πρώην εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνο, που αποχώρησε με αιχμές, ο κ. Λεβέντης είπε: «Θα καταλάβετε την εξέλιξή του. Με κατηγόρησε ότι θα πάω με τον Τσίπρα. Θα δείτε ότι εγώ θα μείνω μέχρι θανάτου στην Ένωση Κεντρώων, ενώ αυτός θα πάει με τον Μητσοτάκη».

Δείτε ακόμη:

Έκπληξη από Λεβέντη- Μιλά για εκτέλεση Τσίπρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top