Παππάς: Εμείς προχωράμε, η ΝΔ ας μας κάνει μήνυση!

Αιχμηρή δήλωση για την οικονομία και τις τηλεοπτικές άδειες

Παππάς: Εμείς προχωράμε, η ΝΔ ας μας κάνει μήνυση!

​«Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αφορμή την κόντρα κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες και την οικονομία.

«Η Νέα Δημοκρατία πόνταρε στην αποτυχία της οικονομίας. Θα ηρεμήσει αν ενεργοποιηθεί ο κόφτης. Πόνταρε στην αποτυχία του διαγωνισμού για τα κανάλια. Θα ηρεμήσει αν πάρει τηλεοπτική άδεια η Siemens. Δίνει μάχες οπισθοφυλακών και θα τις χάσει. Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια. Η Νέα Δημοκρατία ας μας κάνει μήνυση», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας.

Και όσο ο κύριος Παππάς στέλνει μηνύματα στη ΝΔ, οι αποκαλύψεις για τον… καναλάρχη Καλογρίτσα δεν έχουν τελειωμό! Τo τελευταίο ρεπορτάζ που έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, έρχεται από «Πρώτο Θέμα». Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία και πίνακες από το ΚΕΦΟΜΕΠ, που δείχνουν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δίνει 53.000.000 ευρώ για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια, φαίνεται ότι ζούσε στα... όρια της φτώχιας!

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Στα όρια της φτώχειας ο καναλάρχης Καλογρίτσας-Έπαιρνε επιστροφή από την εφορία

Ν.Δ. κατά Τσίπρα για Τράπεζα Αττικής και Καλογρίτσα

Νέες αποκαλύψεις: «Κάνουλα» δεκάδων εκ. ευρώ στον Καλογρίτσα από την Αττικής με επιτόκιο 4%

«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top