Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Δεν είμαστε σκιτζήδες

«Θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί»

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Δεν είμαστε σκιτζήδες
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο Νίκος Παππάς στα Παραπολιτικά FM.
Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της εξέτασης των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί από κάποιους από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, υποστηρίζοντας ότι «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε κάποιον από τους υπερθεματιστές να μην περάσει στην επόμενη φάση. Θα φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο».
«Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα τα οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που εξαπολύουν εμετούς υπερασπιζόμενοι συμφέροντα δικά τους δεν ομολογούν. Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος, φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Στην Ελλ��δα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας» σημείωσε ο κ. Παππάς.
Στο θέμα Καλογρίτσα ο κ. Παππάς επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, προσθέτοντας ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top