Σαφής ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ Παπαδημούλη από Τσίπρα-Παππά για πόθεν έσχες και λεφτά Καλογρίτσα

«Δεν τον γνωρίζω ούτε θέλω να τον γνωρίσω τον κ. Καλογρίτσα»

Μετά τον πολιτικό σεισμό πολλών ρίχτερ που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο "Βοσκοτόπι TV", ένα-ένα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιούνται από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις.

«Τον κ. Καλογρίτσα ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τον γνωρίσω» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους ανακήρυξαν οριστικό υπερθεματιστή τον κ. Καλογρίτσα (ο κ. Κρέτσος) ή έλεγαν για έλεγχο πόθεν έσχες μόνο για την πρώτη δόση (ο κ. Παππάς) λέγοντας με νόημα: «Όποιος δεν είναι εντάξει είτε στο θέμα της καταβολής των χρημάτων είτε στο πόθεν έσχες, πρέπει να φύγει από τη μέση και να πάμε στον επόμενο. Η δική μου θέση είναι πως πρέπει να είναι εντάξει και στα δύο».

Ο κ. Παπαδημούλης πήρε ξεκάθαρη θέση και για το ζήτημα της Τράπεζας Αττικής, λέγοντας πως «όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρέπει να ελεγχθούν».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε πως η υπόθεση της τράπεζας Αττικής και το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος πρέπει να διερευνηθεί «τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από τη Βουλή».

Η ηχηρή διαφοποίηση του κ. Παπαδημούλη δείχνει ότι το ρήγμα στην κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα του διαγωνισμού για τις άδειες και το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο καθώς πλέον δεν μιλάμε απλά για αποστάσεις και επιφυλάξεις αλλά για ξεκάθαρες δημόσιες τοποθετήσεις κατά ενός διαγωνισμού που ακόμη και στελέχη της κυβέρνησης αλλά και των δύο κομμάτων που την στηρίζουν (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) δείχνουν να θεωρούν έωλο.

Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή δήλωση-βόμβα του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή πως υπάρχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες για το θέμα Καλογρίτσα, την οποία ωστόσο έσπευσε λίγες ώρες αργότερα να μαζέψει, ανεπιτυχώς κατά τη γνώμη μας...

Δείτε ακόμη:

ΒΟΜΒΑ Κουρουμπλή: Έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες όσοι ανακήρυξαν καναλάρχη τον Καλογρίτσα

Ρήγμα στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια και τον Καλογρίτσα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top