Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το «μνημόσυνο» στα «γενέθλια» του ΣΥΡΙΖΑ

Με τις τηλεοπτικές άδειες συνδύασε την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το «μνημόσυνο» στα «γενέθλια» του ΣΥΡΙΖΑ

​«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις τους», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ,ο οποίος με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές δήλωσε ότι «τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”».


«Δηλώσεις σαν αυτή είναι χρήσιμες, αφού υπενθυμίζουν διαρκώς στους πολίτες ποιος αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και τα ��υμφέροντα των πιο αδύναμων, και ποιος στηρίζει τους ισχυρούς», αναφέρει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε, βέβαια, απαντήσεις για τον κ. Παπασταύρου, τον Κήρυκα, τη στήριξη του δημάρχου Ωραιοκάστρου, τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, και για τόσα πολλά ακόμα, που έχουμε χάσει πια τον λογαριασμό».


«Να είναι βέβαιοι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ότι οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση, ασχολούμενη με τη διαδικτυακή αναζήτηση ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην κυβέρνηση, να περικόπτει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top