Λαλίστατος στο facebook ο Πολάκης αλλά για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα… ούτε λόγος!

Νέες ύβρεις και απειλές κατά δημοσιογράφων και καναλιών με αφορμή το επεισόδιο ανάμεσα σε Νίκο Παππά και δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη

Λαλίστατος στο facebook ο Πολάκης αλλά για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα… ούτε λόγος!

Σε νέες ύβρεις και απειλές κατά των δημοσιογράφων και των καναλιών επιδόθηκε εκ νέου ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος παραμένει πιστός στη συνήθεια του να είναι επιλεκτικά λαλίστατος καθώς απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ακούσει κάτι για την υπόθεση με τα βοσκοτόπια και το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή το επεισόδιο ανάμεσα σε Νίκο Παππά και δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, κάνει λόγο στο facebook για «μνημείο παρακρατικής και βρώμικης Δημοσιογραφίας», αποκαλώντας τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη «αδίστακτα τσιράκια».

Ο κ. Πολάκης επιμένει στη θεωρία του περί… «δολοφονίας χαρακτήρων» και παράλληλα στέλνει «εμφυλιοπολεμικά» μηνύματα...: «Δεν μας ακουμπάτε γιατί δεν μας κρατάτε. Δεν μοιάζουμε στα αφεντικά σας, όσο κι αν ψάχνετε. Για αυτό θα σας νικήσουμε».

Ο κ. Πολάκης, προσκολλημένος στην πολιτική (;) στάση της προσωπικής αντιπαράθεσης επί παντός επιστητού, δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται (ή να ενδιαφέρεται) για το τι αποτελεί πολιτικό θέμα και θέμα δημοκρατίας.

Θα περιμένουμε να μας πει την άποψή του για το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα. Αν δηλαδή έγινε ο έλεγχος με τον νόμο Παππά. Αν και κάτι μας λέει ότι θα περιμένουμε μάταια…

τδγφ].jpg

Του Πέτρου Κατσαβριά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top