ΝΔ: Γύρισε μπούμερανγκ η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών σε Παππά

Πυρά από την Πειραιώς στον υπουργό Επικρατείας: Πάμε για κυβερνητικό Βατερλό στην υπόθεση

ΝΔ: Γύρισε μπούμερανγκ η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών σε Παππά

Νέα πυρά στον τον υπουργό Επικρατείας για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε η ΝΔ, η οποία κάνει λόγο για «βατερλό» και για υπόθεση που γύρισε «μπούμερανγκ».

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον Yπουργό - καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή τους. Σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό» τονίζει η ΝΔ.

«Όμως, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ. Περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι Yπουργός ... Επικρατείας!».

O κ. Παππάς απάντησε στη ΝΔ με λιτό δελτίο Τύπου: «Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της Ν.Δ. την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες».

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Παππάς καλεί τους μετέχοντες στο διαγωνισμό να κάνουν ενστάσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top