ΝΔ: Σε φιάσκο εξελίσσεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

«Οι πολίτες έχουν απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της

ΝΔ: Σε φιάσκο εξελίσσεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Νέα επίθεση εξαπολύει η ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη διαδικασία που ακολούθησε για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
«Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους “προσωρινούς υπερθεματιστές” δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
«Λυπούμα��τε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις πλειοδότες» επισημαίνει ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση.
Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: «Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top