Αυγενάκης: Εκλογές αν το ΣτΕ ακυρώσει τον διαγωνισμό για τις άδειες

«Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί ευθύς αμέσως, όταν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας»

Αυγενάκης: Εκλογές αν το ΣτΕ ακυρώσει τον διαγωνισμό για τις άδειες
«Ευθύς αμέσως πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές» δήλωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας σε ερώτηση, σε συνέντευξή του στον Βήμα Fm, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
«Ούτως ή άλλως, είναι και αυτό ένα ζήτημα που επιβαρύνει, την ήδη επιβαρυμένη θέση της κυβέρνησης, του κ. Τσίπρα και όλων των στελεχών της κυβέρνησής του» διευκρίνισε ο κ. Αυγενάκης.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι "ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί και θα καταργηθεί ευθύς αμέσως, που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, εάν φυσικά νωρίτερα, δεν έχει αποφανθεί και δεν έχει διαπιστώσει την αντισυνταγματικότητά του, το ΣτΕ. Δεν πρόκειται με τίποτα να αφήσουμε αναξιοποίητο ή να αφήσουμε στην τύχη του ένα τόσο σημαντικό θέμα, που αφορά την δυνατότητα ή την προέλευση των χρημάτων που επικαλούνται οι 4 διεκδικητές- νικητές του διαγωνισμού αυτού για τις άδειες των καναλιών, να περάσει στο ντούκου".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top