Πάγκαλος για τηλεοπτικές άδειες: «Θα εκπέσει όποιος υπερθεματιστής δεν έχει χρήματα αλλά πότε;»

Τι λέει το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

«Είδα ότι σε αυτά που έδωσε ο κ.Καλογρίτσας για να αποκτήσει άδεια καναλιού είναι και ένα αρχαίο μονοπάτι, το οποίο μου το έχουν δείξει. Φαντάζομαι ότι θα είναι αρχαιολογικό αγαθό και δεν θα μπορεί να χορηγηθεί για τηλεοπτική άδεια» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνέχισε:
«Εγώ πάντα ήξερα ότι η διαπλοκή είναι τρία πράγματα, όπως το είχε πει ο Μητσοτάκης, ο οποίος εφηύρε τον όρο και τον χρησιμοποίησε μέσα στη Βουλή. Ένα από αυτά ήταν να είναι εργολάβος δημοσίων έργων και να έχει και κανάλι […] Αυτά πρέπει να τα προσέξουμε λιγάκι, γιατί ο κ. Καλογρίτσας είναι εργολάβος, του έχουν δώσει τρία κομμάτια από το δρόμο τον καινούργιο που πάει προς Πάτρα ή δεν ξέρω λίγο μετά. Έκανε καθυστερημένη υποβολή αιτήσεως και τώρα μαθαίνουμε ότι έχει πουλήσει στον εαυτό του τις μετοχές κι έχει πάρει κι ένα ακίνητο το οποίο έχει αρχαιολογικά μέσα, και δεν ξέρω τι».
Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του Πρωθυπουργού, ότι όποιος υπερθεματιστής δεν διαθέτει τα χρήματα, θα εκπέσει, το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διερωτάται: «Ναι αλλά πότε θα εκπέσει; Εντωμεταξύ κινούνται προς την κατασκευή καναλιού».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top