Νίκος Δένδιας: «Η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες στερείται της απαραίτητης σοβαρότητας»

"Περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του ΣτΕ για το θεσμικό κομμάτι αυτής της ιστορίας"

Νίκος Δένδιας: «Η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες στερείται της απαραίτητης σοβαρότητας»

Ερωτηθείς για τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά ότι «αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλη αυτή η διαδικασία στερείται κατ’ ελάχιστον της απαραίτητης σοβαρότητας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε: «Ας μην κοροϊδευόμαστε. Νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας, για να καταλαβαίνει ότι εμφανίζοντας πληρεξούσια νεκρών που αφορούν ενυποθήκευση βοσκοτόπων, δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει οικονομική επάρκεια και να διαχειριστεί σοβαρά Μέσον Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτά τα πράγματα είναι περίπου γελοία».

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει ο ίδιος να εξελίσσεται αυτή η υπόθεση, ο κ. Δένδιας απάντησε: «Μάγος δεν είμαι. Ειλικρινά, πάρα πολλές φορές ο τρόπος που χειρίζεται αυτή η κυβέρνηση τα πράγματα, με έχει εκπλήξει δυσάρεστα. Ό,τι και να σας πω η δική μου ικανότητα πρόβλεψης δεν ανταποκρίνεται στην κυβερνητική φαντασία και στον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα. Εγώ όμως περιμένω, και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θεσμικό κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αφού σε έναν βαθμό γελοιοποιήθηκε το πραγματικό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και το θεσμικό. Να δούμε πώς το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας κρίνει τη Συνταγματικότητα ή μη της κυβερνητικής προσπάθειας ελέγχου των ΜΜΕ».

Τέλος, για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τις φοροελαφρύνσεις που υποσχέθηκε, ο κ.Δένδιας τόνισε ότι «μιλάμε για μια πολύ περιορισμένη υποσχεσιολογία –αν θέλετε να την χαρακτηρίσουμε ακόμη και αρνητικά- η οποία επίσης εξηγεί που θα βρεθούν και τα απαραίτητα χρήματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top