Ποτάμι: «Η κυβέρνηση να σταματήσει το “κρυφτούλι”- Να δώσει καθαρές απαντήσεις για τις άδειες!»

Τα ερωτήματα που τίθενται- «Δεν υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες;»

​Με ανακοίνωση μέσω του γραφείου τύπου του, το Ποτάμι κάλεσε επιτακτικά την κυβέρνηση να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις τηλεοπτικές άδειες και τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο, οφείλει η κυβέρνηση να σταματήσει το “κρυφτούλι” και να δώσει καθαρές απαντήσεις:

Ποια είναι η θέση της για τις συνεχείς αποκαλύψεις ότι ο κ.Καλογρίτσας, αντί για ρευστό κατέθεσε δανεικά βοσκοτόπια τα οποία αποτιμούσε σε 100 εκατομμύρια τη στιγμή που πληρωνόταν γι΄αυτά ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχούσε σε αξία κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων;

Ανάμεσα στα έγγραφα υπήρχαν πράγματι και πληρεξούσια ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια;

Ακούσαμε τον κ.Τσίπρα να λέει ότι “αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει”. Όμως η Επιτροπή που συγκροτήθηκε από την κυβέρνηση και έλεγξε τα πόθεν έσχες, τα βρήκε όλα εντάξει. Δεν υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ομήρου… Βοσκοτόπια! Στο βωμό μέχρι και το μονοπάτι του βοσκού του Οδυσσέα, Εύμαιου!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Τα βοσκοτόπια άξιζαν 100 εκατ. το 2011 αλλά… 190.000 το 2012!

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ STAR: Νεκροί και οι δύο στο πληρεξούσιο για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top