ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Τα βοσκοτόπια άξιζαν 100 εκατ. το 2011 αλλά… 190.000 το 2012!

Η εγγραφή υποθήκης στη συνέχεια έγινε στα 52 εκατομμύρια ευρώ, όσο (τυχαίο;) κόστισε η άδεια

Και το παρδαλό κατσίκι πλέον γελάει με τις μηχανορραφίες και τα περίεργα τεχνάσματα στην υπόθεση με τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και την εγγύηση με την οποία εξασφάλισε μία από τις τέσσερις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες, κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του STAR, διαβάζοντας τους ισολογισμούς της εταιρείας του φίλου του κ. Καλογρίτσα προκύπτει πως η εταιρεία έχει μηδενική δραστηριότητα εκτός από μία, αυτή της αξίας των ακινήτων.

Η αξία, λοιπόν, των «χρυσών» βοσκοτοπιών τιμολογείται το 2008 αλλά και το 2012 στις 190.000 ευρώ. Ωστόσο, η πλευρά Καλογρίτσα είχε φέρει τη γνωμοδότηση μιας εταιρείας real estate συστημικής τράπεζας που ανεβάζει την αξία αυτής της γης στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Πως «δένουν» όλα στη συνέχεια; Με βάση αυτή τη γνωμοδότηση και το πληρεξούσιο.. από τον άλλο κόσμο, έγινε εγγραφή υποθήκης που φτάνει (τυχαίο; Δεν νομίζω) τα 52 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, όσο το τίμημα της άδειας!

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της παράνοιας και των περίεργων διαδρομών της υπόθεσης, αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι τριπλάσια έκταση στη Ζάκυνθο, κοντά σε μία από τις γνωστές παραλίες στον κόσ��ο, πουλήθηκε στο εμίρη του Κατάρ για «μόλις» 10 εκατομμύρια ευρώ το 2013!

Και αξίζουν, θέλουν να μας πείσουν, 100 εκατομμύρια ευρώ τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη…

Δείτε ακόμη:

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ STAR: Νεκροί και οι δύο στο πληρεξούσιο για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα!

Νέα «βόμβα» από το Star: Με πληρεξούσιο νεκρής η μεταβίβαση βοσκοτόπων στον Καλογρίτσα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top