Μπακογιάννη: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση

«Δεν έχει πλέον αξιοπιστία – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ το θέμα των τηλεοπτικών αδειών»

Μπακογιάννη: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση

«Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ξεκίνησε» εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι «από την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το μόνο που έμεινε στην κοινή γνώμη είναι ο κυνισμός της εξουσίας που επέδειξε».

Η βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον αξιοπιστία, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη για το χρέος, οι οποίες «είναι εντελώς αντίθετες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Η κα Μπακογιάννη εξηγεί ότι η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ δεν είναι «κενή περιεχομένου»: «Θα σηματοδοτήσει το τέλος του λαϊκισμού και θα ενώσει τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ως χθες, σε ένα και μοναδικό στόχο, τη δημιουργία της νέας Ελλάδας, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας».

Η ίδια επισημαίνει ότι η ΝΔ θα επιδιώξει τη δημιουργία μιας πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας και επισημαίνει ότι θα απευθύνει κάλεσμα «σε όλους στους προοδευτικούς πολίτες, είτε βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς είτε στο χώρο του Κέντρου».

Τέλος, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο του κλεισίματος επιχειρήσεων και των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top