Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Έγινε δότης μυελού των οστών!

Ομιλία το βράδυ στο Βελλίδειο

Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Έγινε δότης μυελού των οστών!

Περιοδεία σε περίπτερα της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος το βράδυ, στις 20:00, θα μιλήσει στο Βελλίδειο.

Συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και κομματικά στελέχη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους απο τον πρόεδρο της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσο Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κυριάκο Ποζρικίδη.

17092239 (800x534).jpg

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από το περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (τιμώμενης χώρας στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS και της Αστυνομίας.

Κατά την ξενάγηση, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε και στο περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Ελπίδα», όπου έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

17091514 (800x534).jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top