Ξεπέρασε και τα γεμιστά η Φωτίου:Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει πως είχε 920 σύνταξη και πήγε 917!

«Η χώρα έχει βγει από πόλεμο, δεν το καταλαβαίνουν πολλοί επειδή δεν βλέπουν ερείπια στο δρόμο»

Αφού «χτύπησε»… την πρώτη θέση στα charts με κάτι απίθανες δηλώσεις περί γεμιστών και πίτας, με το κόψιμο τούρτας που είχε το σχήμα της κάρτας αλληλεγγύης και με το καθάρισμα φρούτων περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα, η Θεανώ Φωτίου επανήλθε με μία δήλωση για γέλια και για κλάματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνταξιούχοι που θα τη διαβάσουν δεν θα ξέρουν τι από τα δύο να κάνουν!

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλ��ηλεγγύης είπε πως συναντά πολύ κόσμο στο δρόμο και πως όλοι αυτοί της λένε ότι οι συντάξεις τους είναι άθικτες! Όπως τόνισε... το πολύ να βρεθούν και κάποιοι που από τα 920 ευρώ σύνταξη, έπεσαν στα… 917 ευρώ!

«Εγώ βλέπω πάρα πολύ κόσμο στο δρόμο και μου λέει, εμένα η σύνταξή μου ήταν 920 ευρώ και είναι 920 ή 917. Δεν είχαν καμία από αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα media» είπε η κα Φωτίου, προκαλώντας μεγάλη απορία σε χιλιάδες συνταξιούχους, που πήγαν στα ΑΤΜ, για το που συχνάζει και με ποιους μιλάει η υπουργός!

Αφού, βέβαια, αρνήθηκε ότι υπήρξαν μειώσεις στις συντάξεις, στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί να φωνάζει κάποιος για μειώσεις σε συντάξεις των 1.300 ευρώ όταν «700 χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ούτε τα 200 ευρώ μηνιαίο εισόδημα κατ άτομο»! Κοινωνική αλληλεγγύη, όνομα και πράγμα… Και άμα σου αρέσει γιατί… υπάρχουν και χειρότερα!

Συνεχίζοντας, η κα Φωτίου είπε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα μετά από πόλεμο απλά… δεν έχει ερείπια!

«Παραλάβαμε μια χώρα μετά από πόλεμο. Οι δείκτες 25% καταστροφής του ΑΕΠ υπάρχουν όταν μια χώρα έχει υποστεί πόλεμο. Το ότι δεν βλέπετε ερείπια στο δρόμο δεν σημαίνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει βγει από πόλεμο και αυτό προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε. Θέλετε να το ανασυγκροτήσουμε ταχύτατα, το θεωρώ φυσικό. Και εγώ θέλω, αλλά πρέπει να καταλαβαίνετε ότι είναι τιτάνιο έργο. Το να γυρίσουμε ξανά σε εκείνους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση θα είναι το εγκληματικότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο λαό μας και βέβαια δεν προτιθέμεθα να αφήσουμε να συμβεί. Να μην έχετε καμία αμφιβολία» είπε η κα Φωτίου.

Τέλος, σχετικά με το κοινωνικό κράτος και το αν η κατάσταση είναι καλύτερη από την προηγούμενη τριετία, η Θεανώ Φωτίου είπε: «Να ρωτήσετε τις 500.000 δικαιούχων της κάρτας αλληλεγγύης, οι οποίοι βλέπουν κάθε μήνα να μπαίνουν στη κάρτα τους από 70 έως 220 ευρώ και οι οποίοι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, και να ρωτήσετε τις 100 με 200.000, οικογένειες οι οποίες έχουν δωρεάν ρεύμα και που τους είχε κοπεί..».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top