Ο αριστερός γ.γ. Εργασίας Νεφελούδης: Μόνο 800 θα χάσουν τη δουλειά τους από τα κανάλια!

Φανταστείτε να έλεγε τέτοια πράγματα ένας υπουργός δεξιάς κυβέρνησης

Σε μία Ελλάδα που έχει σχεδόν 24% ανεργία, θα περίμενε κανείς πως ο κάθε υπουργός ή κυβερνητικός αξιωματούχος οποιασδήποτε κυβέρνησης θα αγωνιζόταν για να μην υπάρξει ούτε ένας άνεργος παραπάνω.

Πολλώ δε μάλλον, θα το περίμενε κανείς από μία κυβέρνηση που δηλώνει αριστερή.

Ε, λοιπόν ο κ. Νεφελούδης, γενικός γραμματέας Εργασίας παρα��αλώ, είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι από τα κανάλια που θα κλείσουν λόγω της μη αδειοδότησης θα προκύψουν «μόλις» 800 άνεργοι! Μικρό το κακό, σαν να μας λέει, δηλαδή!

«Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το τι θα γίνει με τα κανάλια, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Άρα είναι νωρίς να συζητάμε για το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους, που πραγματικά υπάρχει ένα θέμα» είπε ο κ. Νεφελούδης στο newsit, ο οποίος στη συνέχεια είπε με αγανάκτηση πως μιλάμε για 800 άνεργους και όχι για 2.000!

«Ακούστηκαν υπερβολές και χύθηκαν κροκοδείλια δάκρυα. Τα νούμερα που ακούγονται είναι εξωφρενικά. Αν ισχύσει όπως είναι το τοπίο σήμερα σε σχέση με τις άδειες, που δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μεταβιβάσεις, θα είναι περίπου έκθετοι περίπου 800 ά��θρωποι άρα τα περί 2.000-3.000 είναι παραμύθια. Ακούγονται τερατώδη νούμερα» είπε χαρακτηριστικά!

Πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Νεφελούδη ότι οι εργαζόμενοι στο STAR, το Alpha και το Ε προσεγγίζουν τους 2.000. Σε αυτούς δεν προσμετρούνται άλλοι εργαζόμενοι, πχ. εταιρειών τηλεοπτικών παραγωγών που συνδέονται με τα τηλεοπτικά κανάλια: ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, μακιγιέζ, καθαρίστριες κλπ.) που εργάζονται σε τηλεοπτικές σειρές, τηλεπαιχνίδια κλπ. που προβάλλονται στα εν λόγω κανάλια.

Είναι προφανές ότι ο κ. Νεφελούδης δεν γνωρίζει καθόλου τον τομέα που λέγεται τηλεόραση οπότε καλύτερα να μη μιλά για ένα θέμα που δεν γνωρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top