Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Όσο και να σας ενοχλεί το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, θα διερευνηθεί

Κάνει λόγο για «απαράδεκτη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη»

Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Όσο και να σας ενοχλεί το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, θα διερευνηθεί

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία στηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα και καλεί τους εισαγγελείς να δείξουν τον ίδιο ζήλο που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ και για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου.

Το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την ανακοίνωση της ΝΔ, την οποία και κατηγορεί ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη.

«Το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, όσο και αν την ενοχλεί, θα διερευνηθεί σε βάθος, γιατί η Δικαιοσύνη στη χώρα μας ανασαίνει» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Απαράδεκτη για μια ακόμη φορά παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη και στο έργο της Τράπεζας της Ελλάδος που οφείλει να ενεργεί έξω από σκοπιμότητες. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, έχει θεσμικό ρόλο πολιτικής ουδετερότητας.

Η σπουδή της Νέας Δημοκρατίας να παρέμβει ως συνήγορος αλλά και ως υποβολέας στο έργο του, κάνουν ζημιά και στον ίδιο και στο ρόλο του. Τέτοιου είδους ανακοινώσεις βρίσκονται στον αντίποδα της αποπολιτικοποίησης του τραπεζικού συστήματος που αποτελεί κοινή συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς εποπτικούς θεσμούς.

Θα συνιστούσαμε, λοιπόν, στη Νέα Δημοκρατία ψυχραιμία.

Το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, όσο και αν την ενοχλεί, θα διερευνηθεί σε βάθος, γιατί η Δικαιοσύνη στη χώρα μας ανασαίνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top