Επίθεση Κυρίτση σε Στουρνάρα: Απρέπεια το τηλεφώνημά του σε Τσίπρα

Για τα επεισόδια με μετανάστες στη Χίο: Υπάρχει το στοιχείο της πολιτικής υποκίνησης

Επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Γιώργος Κυρίτσης, χαρακτηρίζοντας απρέπεια το τηλεφώνημά του στον Αλέξη Τσίπρα μετά την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του.

«Μαθαίνω ότι ο ίδιος έκανε την απρέπεια να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τον πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθεί διότι η Δικαιοσύνη προχωράει σε αυτή την έρευνα. Αυτά είναι πράγματα ανεπίτρεπτα. Θα το χαρακτήριζα εγώ προσωπικά απρέπεια» είπε ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η Δικαιοσύνη κάνει έρευνα σε πολλές εταιρείες και πρόσωπα για το ΚΕΕΛΠΝΟ, και ανάμεσα σε αυτούς είναι και η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ.

Παράλληλα, σχολίασε και την ανακοίνωση της ΝΔ, λέγοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να δώσει μια εικόνα ότι η κυβέρνηση επιτίθεται σε ανεξάρτητες Αρχές και θεσμούς «αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει».

Ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και στα επεισόδια στη Χίο με πρωταγωνιστές μετανάστες, λέγοντας πως πρόκειται για «υπάρχει το στοιχείο της πολιτικής υποκίνησης» και πως πρόκειται για μικρές αντιδράσεις που υποκινούνται από ακροδεξιά ατζέντα.

Δείτε ακόμη:

ΝΔ για Στουρνάρα: Να δείξουν τον ίδιο ζήλο και για τις καταγγελίες Καμμένου για Καλογρίτσα

Πόλεμος Στουρνάρα-κυβέρνησης μετά το «όχι» της ΤτΕ στη νέα διοίκηση της Attica Bank

Έφοδος εισαγγελέων στην εταιρεία της συζύγου Στουρνάρα - Τι συνέβη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top