ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ετοιμάζουν νέο camp στη Χίο για να χωρέσουν τους μετανάστες!

Μιχαηλίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα μόλις χειροτερέψουν οι καιρικές συνθήκες»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ετοιμάζουν νέο camp στη Χίο για να χωρέσουν τους μετανάστες!
Στην αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα camp για μετανάστες στη Χίο καθώς υπάρχει αδυναμία υποστήριξης των περίπου 3.500 που βρίσκονται στο νησί προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι και ξέρουμε πως μόλις δυσκολέψουν οι καιρικές συνθήκες, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Χίου, ο οποίο τονίζει πως τόσο οι διαδικασίες παροχής ασύλου όσο και οι επαναπροωθήσεις προχωρούν εξαιρετικά αργά.
Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στα επεισόδια που προκαλούνται σχεδόν καθημερινά στη Χίο χαρακτηρίζοντας αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη ως απόρροια των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και τόνισε πως ήδη έχουν γίνει οι κινήσεις για να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα. Παράλληλα, άφησε αιχμές για «αυτόκλητους σερίφηδες που δεν θα ανεχτεί η πολιτεία».
Τέλος, αποκάλυψε πως σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποφασίστηκε πριν έρθει ο χειμώνας να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός οργανωμένου camp, που θα δίνει τη δυνατότητα στους πρόσφυγες να ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top