Γεροβασίλη περί υποδείξεων στα ΜΜΕ: «Είμαι πολύ προσεκτική- Δεν υπαγόρευσα τίποτα σε κανέναν»

"Διατύπωσα δημόσια μία κρίση για την σχεδόν καθολική απόκρυψη μίας σημαντικής εξέλιξης για τα εθνικά συμφέροντα" είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Γεροβασίλη περί υποδείξεων στα ΜΜΕ: «Είμαι πολύ προσεκτική- Δεν υπαγόρευσα τίποτα σε κανέναν»

​Για τα περί υποδείξεων στα ΜΜΕ απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στο News247.gr, επισημαίνοντας πως «είμαι πολύ προσεκτική με τη χρήση της γλώσσας και δεν υπαγόρευσα τίποτε σε κανέναν».

«Η Ευρωμεσογειακή ��ύνοδος αποτέλεσε, και δικαίως, μείζον γεγονός για το σύνολο του Ευρωπαϊκού αλλά και του υπόλοιπου διεθνούς τύπου. Εκατόν σαράντα πέντε διεθνή ΜΜΕ είχαν συρρεύσει στη χώρα για να καλύψουν το γεγονός. Και τούτο διότι για πρώτη φορά τα κράτη του Ευρωπαϊκού Νότου επιχείρησαν και πέτυχαν να συγχρονίσουν τον βηματισμό τους όχι μόνο εν όψει της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα αλλά και για τα μεγάλα θέματα της οικονομίας και της διαχείρισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης που ακόμα ταλανίζει την Ήπειρό μας. Για τη χώρα μας, η Σύνοδος παρουσίαζε ένα ακόμη ξεχωριστό ενδιαφέρον, διότι η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο μίας τόσο σημαντικής ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας, η εξέλιξη της οποίας υπήρξε προς όφελος των εθνικών συμφερόντων μας» είπε χαρακτηριστικά η κ.Γεροβασίλη, και επέμεινε πως αποκρύφθηκε το γεγονός της Συνόδου με τους ηγέτες του Νότου.

«Όλοι διαπίστωσαν ότι πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί απέκρυψαν το γεγονός ότι τέσσερις πρωθυπουργοί και δύο πρόεδροι δημοκρατίας επισκέφθηκαν την ελληνική πρωτεύουσα και αποσιώπησαν πλήρως τις δηλώσεις τους. Θεωρείτε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα άξιο σχολιασμού;» τόνισε.

Όσο για τα περί υποδείξεων απάντησε: «Είμαι πολύ προσεκτική με τη χρήση της γλώσσας και δεν υπαγόρευσα τίποτε σε κανέναν. Τόσο με την ιδιότητά μου ως πολίτης, όσο και από τη θεσμική μου θέση, διατύπωσα δημόσια μία κρίση για την σχεδόν καθολική απόκρυψη μίας σημαντικής εξέλιξης για τα εθνικά συμφέροντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γεροβασίλη: Τα κανάλια αντί για τη Σύνοδο προτίμησαν να παίξουν εκπομπές μαγειρικής!

ΝΔ: «ΝΤΡΟΠΗ για τη Δημοκρατία οι δηλώσεις Γεροβασίλη»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top