Σία Αναγνωστοπούλου: «Παίρνω απόσταση από αυτά που γράφει ο Πολάκης»

«Βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πως διαχειρίζεται μερικά πράγματα στο δημόσιο χώρο» πρόσθεσε

​Αποστάσεις από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πήρε και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στο Bήμα FM.

«Βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πως διαχειρίζεται μερικά πράγματα στο δημόσιο χώρο. Εγώ έχω μία αρχή και για αυτό το έχω κόψει. Δεν αναρτά κανείς μέσω Facebook και Τwitter, ειδικά αν είναι δημ��σιο πρόσωπο γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό» επισημαίνει η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Για μένα δηλαδή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα Facebook, Τwitter. Γιατί δημιουργείται ένα κλίμα αυτή τη στιγμή, ότι το να τηρηθεί η νομιμότητα, παραβιάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων» προσθέτει και συνεχίζει:

«Εγώ έχω προσβληθεί τόσες φορές και δεν ήρθε κανένας προς υπεράσπισή μου, από το αν τα μαλλιά μου είναι έτσι, το αν φόρεσα σανδάλια μία μέρα, που είχα ένα πρόβλημα στο πόδι μου, που αν έκανα, σε αυτή τη χώρα δυστυχώς, ο σεξισμός, περισσεύει».

«Παίρνω απόσταση από αυτό που γράφει ο κύριος Πολάκ��ς. Παίρνω απόσταση από οτιδήποτε λέει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε» καταλήγει η κ. Αναγνωστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top