Περίεργη επίθεση Πολάκη μέσω Τσικρίκα- Πιέζει τον Κοντομηνά να δώσει το κανάλι στον Καλογρίτσα

Λειτουργεί μόνος του ο Πολάκης; Όλα δείχνουν πως όχι!

​Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε…Και αυτή τη φορά η ανάρτησή του στο facebook δεν εντάσσεται στο κρεσέντο του κατά της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα και κατά των δημοσιογράφων εν γένει αλλά κρύβει και μια πολύ σοβαρή είδηση.

Γιατί ο Κοντομηνάς αφού δεν πήρε κανάλι τελικά δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό για να σώσει έτσι τους εργαζόμενους αναρωτιέται στο κείμενό του ο «πολλά βαρύς και όχι» κύριος Πολάκης με την αδιαμφισβήτητη επιστημονική του επάρκεια, κλείνοντας ουσιαστικά το μάτι στον κύριο Καλογρίτσα.

Να θυμίσουμε, ότι ο κ.Καλογρίτσας είναι κουμπάρος και του Σπίρτζη και του Καμμένου (μόνο ο δεύτερος έχει δημό��ια καταφερθεί κατά του εργολάβου). Ο δε Σπίρτζης στις 29-8-2016 δήλωνε δημόσια πως έχει σχέσεις με τον γιο του Καλογρίτσα σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις βολές που εκτόξευε τότε εναντίον του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.

Ο δε κύριος Πολάκης, με όχημα πάντα την Ευαγγελία Τσιρίκα την οποία επικαλείται στην αρχή της αναρτήσεως του, το πάει και ένα βήμα παραπέρα και αναρωτιέται γιατί ο Κοντομηνάς ταυτίζει τη σωτηρία των θέσεων εργασίας στον Alpha με την παραμονή του στην ιδιοκτησία της εταιρείας. Αν είναι δυνατόν! Αναρωτιέται γιατί ο Κοντομηνάς θέλει να παραμείνει ιδιοκτήτης στο κανάλι του και γιατί δεν το δίνει σε άλλον…

Πέρα από το τραγελαφικό της υπόθεσης το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δείχνει πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και πως ασκούνται αφόρητες πιέσεις προς τον Κοντομηνά να δώσει το κανάλι του στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι επίσης σαφές πως ο κύριος Πολάκης δεν μπορεί να ενεργεί μόνος του, δεν μπορεί να διατυπώνει μόνο προσωπικές του απόψεις.

Εάν το κάνει, άμεσα το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παρέμβουν.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στο facebook του Παύλου Π��λάκη:
ΠΑΥΛΟς.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top