Κουτσούμπας: Παραμύθι εξαπάτησης οι χειρισμοί της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

«Έχει υπογράψει ότι όποιο έσοδο μπαίνει στο ταμείο πάει για το χρέος» τόνισε ο Γ. Γ. του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Παραμύθι εξαπάτησης  οι χειρισμοί της κυβέρνησης για τις  τηλεοπτικές άδειες
«Παραμύθι εξαπάτησης, όπως και σε όλα τα ζητήματα της οικονομίας και της κοινωνίας» χαρακτήρισε τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.
Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κατ' αρχήν, η κυβέρνηση έχει υπογράψει ότι όποιο έσοδο μπαίνει στο ταμείο, περνά πρώτα απ' τον έλεγχο του κουαρτέτου, πάει για το χρέος. Δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε ένα ευρώ απ' αυτά τα περίφημα 246 εκατ. να δοθεί, ούτε για να μην περικοπούν οι συντάξεις, για να μην καταργηθεί το ΕΚΑΣ, ούτε για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ κλπ».
«Ούτε τάξη πρόκειται να μπει, ούτε χτύπημα της διαπλοκής, ούτε όλα αυτά τα παραμύθια που αναμασά συνέχεια ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του» επισήμανε ακόμα ο Γ. Γ. του ΚΚΕ.
«Άλλωστε η κυβέρνηση τα παίρνει απ' το λαό για να τα δώσει ξανά σε επιδοτήσεις σε ομίλους. Αυτούς θα επιδοτήσει τώρα και θα τους δώσει και φοροαπαλλαγές, αυτά κάνει και αυτά ήδη έχει εξαγγείλει. Μόνο απ' αυτά θα εξανεμιστεί το όποιο κέρδος, υποτίθεται θα έχει» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top