Άδωνις: Μη σας μπερδεύει το χαμόγελό του, ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης

«Μακάρι να έρθουν εκλογές αλλά δεν το βλέπω»

«Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Βήμα FM, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη ΔΕΘ με την ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα με τον πρωθυπουργό.

«Νομίζω ότι τους γύρισε πολύ μπούμερανγκ, η αναλγησία των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία τω�� ανθρώπων. Η εικόνα της κ. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου "βγάλε το σκασμό" και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήξει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία είναι επιζήμια για τη χώρα. Κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία, η κυβέρνηση η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και οι αποφάσεις που θα αναγκαστούμε να πάρουμε στο μέλλον θα είναι δυσκολότερες» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε να γίνουν εκλογές το συντομότερο αλλά εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι είναι «ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης. Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν ξέχασε και τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά: «Όταν ο κακομοίρης Σαμαράς δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ένα “μπράβο” δεν άκουσε στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν μακράν η καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης».

Σχετικά με τα έσοδα από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο κόσμος «πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα, διότι βγήκε η Κομισιόν αμέσως και είπε ότι αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μία υπόθεση κατασπατάλησης στην ψυχική υγεία, για την οποία έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, την οποία μάλιστα επανακατέθεσε γιατί δεν πήρε απάντηση. Όπως τόνισε, το υπουργείο Υγείας μοίρασε 18 εκ. ευρώ στις ίδιες εταιρείες για τους ίδιους ασθενείς και χρειάζεται να δοθούν απαντήσεις για το θέμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top