Στηρίζει Πολάκη ο Φίλης και βλέπει… συνομωσία: Μας έχουν στοχοποιήσει – Εμένα με λένε χοντρό!

Τον χαρακτηρίζει «επιτυχημένο υπουργό» - «Όσοι φωνάζουν στο Ωραιόκαστρο ανήκουν στη ΝΔ»

Για μεμονωμένο φαινόμενο «που δεν είναι δυνατόν να αμαυρώσει την αλληλεγγύη που έχει δείξει ο ελληνικός λαός στο θέμα των προσφύγων» έκανε λόγο ο Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας την απόφαση των συλλόγων γονέων στο 1ο, 2ο και 5ο Σχολείο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη να μη δεχθούν προσφυγόπουλα στα σχολεία.

Ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας στον Σκάι, κάλεσε τις τοπικές αρχές να τηρούν τη νομιμότητα και επεσήμανε ότι δεν τίθεται υπό την κρίση των συλλόγων το αν θα πάνε τα παιδιά των προσφύγων στο σχολείο.

Ο ίδιος, υπογράμμισε ότι το κράτος έχει λάβει και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είπε πως όσοι φωνάζουν στο Ωραιόκαστρο ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως είναι υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας να προσφέρει μόρφωση στα παιδιά των προσφύγων και εξήγησε πως τα παιδιά των προσφύγων θα πηγαίνουν στο σχολείο μετά το μεσημέρι σε τάξεις Υποδοχής για να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα, λίγα Ελληνικά και μια άλλη ξένη γλώσσα.

Στηρίζει Πολάκη ο Φίλης και βλέπει… συνομωσία: Μας έχουν στοχοποιήσει και τους δύο

«Είναι ένας επιτυχημένος υπουργός απ’ ότι βλέπω από τη δραστηριότητα του στον τομέα της Υγείας» είπε ο Νίκος Φίλης για τον Παύλο Πολάκη, κληθείς να σχολιάσει τις ανήθικες επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας σε δημοσιογράφους.

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να διατυπώνει τις απόψεις του. Δυστυχώς και ο κ. Πολάκης -που έχει τον δικό τ��υ τρόπο- και εγώ -που δεν έχω ανάλογο τρόπο παρεμβάσεων- έχουμε γίνει στόχος πολιτικών επιθέσεων» είπε ο κ. Φίλης, ο οποίος συμμερίστηκε την απίθανη άποψη του κ. Πολάκη περί «εκστρατείας δολοφονίας χαρακτήρων».

«Εγώ το αισθάνομαι κάθε μέρα, Λένε ότι είμαι χοντρός, ότι είμαι απαίδευτος, πως ντύνομαι, πως τρώω, αν φοράω πράσινη ή μαύρη μπλούζα… Ο καθένας έχει την ευθύνη των λεγομένων του» πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας.

Παράλληλα, σε έντονο ύφος -και θέλοντας να δώσει την εντύπωση ότι ο κ. Πολάκης απηχεί προσωπικές απόψεις και όχι απόψεις της κυβέρνησης- είπε στους δημοσιογράφους: «Σας ζήτησα ποτέ να καταδικάσετε τους Μπογδάνους;».

Καλό θα ήταν βέβαια, ο κ. Φίλης -αφού απονέμει τίτλους περί «επιτυχημένων υπουργών» που έχουν επιδείξει έργο- να μας τεκμηρίωνε και την άποψή του διότι -δυστυχώς- η Υγεία νοσεί και χιλιάδες συμπολίτες μας σε ράντζα ή θαλάμους αναμονής νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο...

Δείτε ακόμη:

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και ΑΛΑΖΟΝΑΣ ο Πολάκης: Είμαι πολύ ψηλά ηθικά και αξιακά για να με λερώσετε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top